The king of the mobile email for more than a decade

BlackBerry Breaking News

Subscribe to BlackBerry Breaking News: eMailAlertsEmail Alerts newslettersWeekly Newsletters
Get BlackBerry Breaking News: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


BlackBerry Authors: OnPage Blog, Kevin Benedict, AppNeta Blog, Qamar Qrsh, AppDynamics Blog

Related Topics: BlackBerry Breaking News

News Feed Item

Philips introduceert gloednieuwe dicteer app voor Android

Speech Processing Solutions, internationaal leider in professioneel dicteren, introduceert zijn allernieuwste smartphone app, de Philips dictation recorder versie 2.6. Met deze nieuwe app kunnen Android-gebruikers overal en altijd hun dictaten opnemen en veilig verzenden.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150602005351/nl/

Dictation recorder app (Photo: Business Wire)

Dictation recorder app (Photo: Business Wire)

Non-stop productiviteit

"De Philips dictation recorder app is ontworpen voor drukke zakenmensen die tijd willen besparen door onderweg te werken. Hiermee krijgen ze maximale flexibiliteit en besparen ze op menskracht”, aldus Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. De app past naadloos in de bestaande Philips oplossingen voor de dicteerworkflow en gebruikers werken hiermee efficiënter, zelfs als zij geen dicteerapparaat, zoals de Philips Pocket Memo, bij de hand hebben.

Gemakkelijk en intuïtief in het gebruik

Door de gloednieuwe gebruikersinterface is de app nog intuïtiever en gemakkelijker in gebruik. Nieuwe gebruikers worden door de snelstartgids nog sneller productief. Philips heeft tevens nieuwe dicteerfuncties toegevoegd zoals 'bewerkingsmodus instellen', waarmee gebruikers, voordat zij de smartphone als dicteerapparaat gebruiken, kunnen instellen in welke modus zij willen werken: 'overschrijven', 'invoegen' of 'toevoegen'. Dit resulteert in een meer natuurlijke workflow. Het gebruik van de bewerkingsmodus is nu intuïtiever en de gebruikers ondervinden minder onderbrekingen.

Gemakkelijk kant-en-klaar uitgewerkte documenten

Opnames kunnen worden verzonden voor verwerking door een professionele transcribent, spraakherkenningssoftware of de Philips dicteerworkflow-oplossingen als SpeechLive* en SpeechExec. SpeechLive biedt zelfs een transcriptieservice, waar professionele typisten de dictaten snel en efficiënt uitwerken. Andreas Obermeier, manager bij Klinikum Rechts der Isar, een Duits ziekenhuis, legt dit uit: “Het was meteen duidelijk dat de transcribenten over de nodige technische expertise beschikten. Specialistische termen en vreemde woorden waren foutloos, grammaticale fouten werden verbeterd en er was zelfs research gedaan naar de juiste schrijfwijze van eigennamen.”

De app kan worden gedownload uit de Google Play Store en is ook beschikbaar op iTunes for iOS en de BlackBerry World. De Philips SpeechLive oplossing kan gedurende 30 dagen worden getest via: www.speechlive.com.

* SpeechLive is niet overal beschikbaar. De transcriptie-service is momenteel beschikbaar in het Engels, Duits en sinds kort ook in het Frans.

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.